Een christelijke mevrouw is na een zeer diepgaande studie tot de conclusie gekomen dat Monster Energy Drinks het werk van Satan zijn. Dat levert een hilarisch filmpje op. Zij ziet het visitekaartje van de duivel op elk onderdeel van de verpakking van het energiedrankje. Het begint met het ‘M’-logo dat volgens haar lijkt op het Hebreeuwse getal 666 – en dat is het getal van de duivel. Maar volgens de Daily Dot (klik hier) schrijf je 666 echt heel anders. En vanaf daar gaat het verder met de “aanwijzingen”…. Als je geen scherm ziet, klik op dit bericht of plak de youtube-link in je browser. GJvtL.

Steun Kloptdatwel

Monster Energy Drinks het werk van Satan 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.