De Engelse skepticus Ben Goldacre (bekend van de website ‘bad science’) heeft op verzoek van het blog usvsth3m (‘wij tegen zij’) verklaard dat de magneetjes die vrouwen kunnen kopen om menopauze-klachten te bestrijden onzin zijn. De magneetjes zijn ook in Nederland te koop, b.v. bij Tell Sell voor een bedrag van € 49,95. Treurig is dat Tell Sell het verkoopsucces van de magneetjes in Engeland als verkoopargument in de strijd gooit: ‘Dankzij LadyCare zullen de symptomen van de menopauze op een natuurlijke manier aanzienlijk verminderen of zelfs geheel verdwijnen! LadyCare wordt al door driehonderdduizend vrouwen in Engeland gebruikt als het perfecte product om die vervelende menopauze symptomen tegen te gaan. Zij profiteren dagelijks van de geweldige resultaten van LadyCare!’ Ook het blad Skepter heeft magneettherapie al vele malen onwerkzaam genoemd. Hier een voorbeeld. Via Dirk Koppenaal. GJvtL.

Steun Kloptdatwel

Ben Goldacre maakt korte metten met menopauze magneten 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.