Het risico van snel een stukje schrijven is dat er ineens nieuwe informatie is die om een correctie vraagt. Zo ook nu. Ik schreef vanochtend (3 december) dat het Groninger Hwa To Centre (HTC) de website heeft aangepast nadat onze columnist Cees Renckens een tweede keer zijn pijlen had gericht op deze instelling voor acupunctuur en kruidengeneeskunde. 

En de website is inderdaad aangepast. Maar niet zoals we graag zouden zien. Nu staat op deze webpagina van HTC zo mogelijk nog nadrukkelijker dan voorheen uitgelegd dat medicijnen-studenten van de Universiteit van Groningen actief zijn bij HTC. Niet onbelangrijk: ‘er is in ons land al een rechter, die mede op grond van dat gegeven acupunctuur als reguliere geneeskunde heeft bestempeld’ aldus Cees Renckens.

Het is duidelijk dat de vruchteloze contacten die Cees Renckens over het HTC had met de universiteit Groningen nog steeds niets hebben opgeleverd. Via CR en PvE. GJvtL.

Cees Renckens schrijft columns voor Kloptdatwel. Van 1988 tot 2011 was hij voorzitter van de Vereniging tegen de Kwakzalverij.  Foto: Klaas Jaarsma

Cees Renckens

Steun Kloptdatwel

Groninger acupunctuur-centrum past website aan na column op Kloptdatwel 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.