Dit is een heel erg zielige foto. Het echtpaar Rob en Linda Robertson treurt om hun overleden zoon. Bij het tijdschrift The Atlantic was het de foto van de week.

 

Toen hun zoon Ryan uit de kast kwam als homo stuurden zijn ouders hem naar ‘reparative therapy’, bedoeld om te “genezen” van homoseksuele geaardheid. De jongen raakte aan de drugs en overleed aan een overdosis. Nu helpen de Robertsons andere christelijke ouders om de geaardheid van hun homoseksuele kind te accepteren. Ook Nederlandse instellingen hebben zich schuldig gemaakt aan deze psycho-kwakzalverij. In 2012 kwam bij voorbeeld de Stichting Different in het nieuws met pogingen om homo’s om te turnen in hetero’s. Via Dirk Koppenaal. GJvtL.

Steun Kloptdatwel

Let op: homo-therapie kan de dood tot gevolg hebben! 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.