De Engelse krant de Telegraph toonde een serie foto’s van ‘dieren op de operatietafel’. Tot mijn verbazing was de openingsfoto een steenuil met een naald in z’n kop. Zelfs uilen worden geprikt met acupunctuurnaalden 5

Het uilen-opvangcentrum in Madrid, waar de foto werd genomen, weet zo te zien niet dat acupunctuur evenveel waard is als een placebo. Er zijn aanwijzingen dat dieren gevoelig zijn voor het placebo effect. We hopen er maar het beste van voor dit sneue uiltje. GJvtL.

Steun Kloptdatwel

Zelfs uilen worden geprikt met acupunctuurnaalden 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.