De website NOS op 3 had gisteren een stuk over detoxen en laat aan het woord: een detox-coach, een hoogleraar voeding en een gezondheidswinkelier. Een beetje vreemd dat deze alle drie als ‘deskundige’ worden gepresenteerd. Zoals is te verwachten zien de detox-coach en de winkelier veel meerwaarde in ontgifting: ‘het ruimt eigenlijk op en het herstelt ook’. De hoogleraar: ‘het heeft niets met ontgiften te maken’. Het is natuurlijk wel gek dat NOS de indruk wekt drie deskundigen aan het woord te laten. Er is natuurlijk sprake van slechts één deskundige. Maar misschien is dit wel dé manier om toch nog enige kennis aan de man te brengen? Een verwijzing naar de uitstekende website van het voedingscentrum zou wel een heel goed idee zijn geweest. GJvtL.

NOS noemt detox-coach, winkelier en hoogleraar voeding 'detox deskundige'. Wie hoort in dit rijtje niet thuis? 5

De drie ‘deskundigen’ van de NOS

Steun Kloptdatwel

NOS noemt detox-coach, winkelier en hoogleraar voeding 'detox deskundige'. Wie hoort in dit rijtje niet thuis? 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.