De Kamer van Koophandel publiceerde gisteren het bedrijvenoverzicht 2014. Opvallend: 2.653 ZZP-ers begonnen in 2014 een bedrijf op het gebied van ‘overige paramedische activiteiten en alternatieve genezers’. Qua populariteit stond deze activiteit in 2014 daarmee onder alle startende ZZP-ers op de 4e plaats en onder vrouwelijke startende ZZP-ers op de 2e plaats. 84% van de ZZP-starters in de ‘overige paramedische activiteiten en alternatieve genezers’ was vrouw. In totaal staan bij de KvK 16.114 beoefenaars van ‘overige paramedische activiteiten en alternatieve genezers’ geregistreerd. 83% van hen is vrouw. Via NOS. GJvtL.

Kamer van Koophandel: veel vrouwen startten in 2014 als alternatieve genezer 5

Voorpagina van het rapport van de Kamer van Koophandel

Steun Kloptdatwel

Kamer van Koophandel: veel vrouwen startten in 2014 als alternatieve genezer 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.