De orthodoxe krant Israelische krant HaMevaser vindt het idee dat mannen en vrouwen naast elkaar staan zo onverdraaglijk dat alle vrouwen weggeshopt zijn uit de foto van wereldleiders op de eenheidsmars in Parijs, afgelopen zondag. Dat gebeurde bovendien nogal onhandig (vreemde schaduwen, zwevende armen en handen). Hierover worden op internet veel grappen gemaakt. Een voorbeeld is een foto waarop alle mannelijke wereldleiders zijn weggepoetst, zogenaamd afkomstig van een feministisch dagblad. Hieronder beide foto’s. GJvtL.

Israëlische krant verwijdert alle vrouwelijke wereldleiders uit foto Parijse eenheidsmars 5

lol Breaking News: Feminist newspaper photoshops male world leaders out of Paris march http://t.co/315bn0CDWd via @MSMarkow

Steun Kloptdatwel

Israëlische krant verwijdert alle vrouwelijke wereldleiders uit foto Parijse eenheidsmars 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.