De nieuwe directeur van Discovery Channel, Rich Ross, heeft tijdens een ontmoeting met de pers gezegd dat hij de programmering van Discovery Channel wil veranderen: geen flauwekul meer. Mashable schrijft er over. Ross gaf aan dat hij niet zoveel opheeft met shows als ‘Megalodon: The Monster Shark’, ‘Shark of Darkness’ en mensen die levend door een anaconda worden opgegeten: I don’t believe you’ll be seeing a person eaten by a snake during my time’, aldus Ross. Hij noemde de paranormale shows niet, maar zou ik toch de hoop mogen koesteren dat Discovery ook onzinnige programma’s als ‘The Unexplained Files’ van de buis haalt? Via PvE. GJtL. 

Steun Kloptdatwel

Nieuwe Discovery directeur: 'stop onzin-programma's'. Geldt dat ook voor paranormale shows? 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.