Alex Malarkey schreef in 2010 samen met zijn vader een bestseller over hoe hij na een zwaar auto-ongeluk door engelen begeleid aan de hemelpoort kwam en weer terugkeerde op aarde. Hij beschreef zelfs een persoonlijk gesprek met Jezus. ‘De jongen die uit de hemel terugkwam’ is ook in het Nederlands vertaald en is bij bol.com te koopAlex is nu 16 en schreef onlangs in een open brief dat hij het hele verhaal heeft verzonnen. Alex legt uit: ‘ I did not die. I did not go to Heaven. I said I went to heaven because I thought it would get me attention. When I made the claims that I did, I had never read the Bible. People have profited from lies, and continue to. They should read the Bible, which is enough’. Jammer, het leek zo’n mooi verhaal. Lees meer in dit Volkskrant artikel en in dit Wikipedia artikel. GJvtL.

Steun Kloptdatwel

'De jongen die uit de hemel terugkwam' blijkt verzonnen verhaal 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.