Vandaag is de Nationale Gezondheidsbeurs weer van start gegaan. Een Skeptische Werkgroep bezocht in 2014 de beurs en trok de conclusie dat een groot deel van de exposanten ‘alternatief’ is. Uit een enquête onder de exposanten bleek dat die er zo ook over dachten. En dat niet bezwaarlijk vonden. Geen wonder: 50% van de enquête-deelnemers zei positief te staan t.o.v. alternatieve behandelingen en 40% zei daar ‘neutraal’ tegenover te staan. Hierover schreven we een paar dagen geleden op KDW. We zijn benieuwd of de Nationale Gezondheidsbeurs ook in 2015 weer lijkt op een ‘para-beurs’. GJvtL.

image

Steun Kloptdatwel

Nationale Gezondheidsbeurs 2014 lijkt op 'para-beurs'. 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.