In Café Corsari, een avondshow op de televisie bij onze zuiderburen, is mentalist Gili een vaste gast. Elke week behandelt hij weer andere paranormale verschijnselen. Op 1 april waren de mediums de klos. Een aantal werd uitgenodigd om in het 130 jaar oude Zuiderpershuis te Antwerpen, waar het programma wordt opgenomen, te komen ‘voelen’ en de kijker te vertellen wat er mogelijk in het verleden is voorgevallen.

Klik op de afbeelding om naar website van Café Corsari te gaan, waar het fragment te bekijken is.

GiliCafeCorsari

 

Steun Kloptdatwel

Gili en de moord in het Zuiderpershuis 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.