Boudewijn de Groot (Wikipedia)

Boudewijn de Groot (Wikipedia)

In een interview in de krant NRC van afgelopen zaterdag vertelt popster Boudewijn de Groot dat hij contact heeft met mediums die hem vertelden dat ze de overleden moeder van Boudewijn naast hem op het podium zagen staan. Boudewijn de Groot in de NRC: ‘Dat er momenten zijn dat ik er geëmotioneerd door raak is ook wel prettig. Zeker sinds ik twee keer na een show een medium ontmoette. Afzonderlijk van elkaar kwamen ze vertellen dat ze mijn moeder op het podium zagen. ‘Op welk moment?’ vroeg ik. En dat was dan net dat ene moment dat ik tijdens het liedje kippenvel kreeg’.  Ik hoop dat ik hier niet te vaak aan moet denken als ik naar hem luister. Voor de volledigheid: mediums beschikken niet over bijzondere kennis, lees er meer over in dit artikel of in deze uitgave.

Steun Kloptdatwel

Boudewijn de Groot ontmoet mediums die hem vertellen over zijn overleden moeder 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.