Levend Bloed Analyse (LBA) is een onderzoeksmethodiek die niet werkt en daarom door alternatieven en kwakzalvers wordt gebruikt. Van het slachtoffer wordt een druppeltje bloed afgenomen en onder een microscoop bekeken. Hoe het bloed er uitziet maakt niet uit: je kan een diagnose verwachten die meestal Lyme, candida of Prikkelbare Darm Syndroom luidt. Natuurlijk zal een orthomoleculair therapeut een overdosis vitaminen aanbevelen (met alle risico’s van dien) terwijl het slachtoffer van een homeopaat middelen krijgt voorgeschreven die gewoonweg niet kunnen werken en vooral slecht zijn voor de portemonnee. Maar LBA wordt door alle alterneuten en kwakzalvers gebruikt om hun slachtoffers angst aan te jagen zodat ze hun middelen kopen.

Radar nam de Levend Bloed Analyse onder de loep en maakte mooie opnamen met de verborgen camera. De professionele artsen kunnen hun verbazing en ongeloof over de beelden moeilijk verbloemen en een van hen voelt zich zelfs genoodzaakt de woorden ‘aperte onzin’ te gebruiken.

LBA-Radar

Klik op de afbeelding om naar de video te gaan.

Tip: Ook het artikel onder de video is zeer de moeite waard.

Wilt u echt het naadje van de kous weten over de Levend Bloed Analyse?

Steun Kloptdatwel

Levend Bloed Analyse op de Radar 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.