De Berlijnse arts Thomas Sander vermomt zich regelmatig als de ‘gediplomeerd sjamaan’ Leander-Abraxas Indigo om kinderen te vaccineren van antivaccinanten, chemtrailgelovigen of erger. Tot zijn beschikkig staat o.a. het ‘Schlucki-Schlucko’-ritueel (voor wie dat niet wist: Schlucki-Schlucko is de Polynesische god van de gezondheid). En hij heeft een hele reeks andere vaccinatieparafernalia tot zijn beschikking, variërend van ‘de adelaar die de wurgslang verdelgt’ (mazelenvaccinatie) tot ‘de kus van de vliegende dolfijn’ (kinkhoest). Allemaal betaald door de overheid. Dokter Sander werkt namelijk mee aan een pilotproject om op onorthodoxe wijze de vaccinatiegraad op te krikken onder bevolkingsgroepen die nogal huiverig staan ten opzichte van de gevestigde wetenschap.

“Wel moet uw kind nog even drie dagen de blauwe kristalhoed dragen” deelt Sander in zijn rol als Leander-Abraxas Indigo een moeder bij vertrek nog mee, “anders zou de gluiperige Polio-Polio alsnog via de Chakra’s terug kunnen keren”. Lees verder bij de bron.

Vaccinatie-sjamaan 1

NB misschien ten overvloede, maar het is satire

Steun Kloptdatwel

Vaccinatie-sjamaan 2Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.