De linke weekendbijlage (35-2018) 5

Vaak komen we zaken op internet tegen die niet groot genoeg zijn om een heel stuk over te schrijven of soms hebben we daar de tijd niet voor. Daarom willen wij in deze nieuwe rubriek een verzameling interessante of gewoon vermakelijke berichtjes van de afgelopen week met de lezers van Kloptdatwel delen. Leesvoer voor in het weekend!

En wetenschapsjournalist Maarten Keulemans legt wat uit over een foto die ze in de Volkskrant bij een artikel over vaccinaties hadden gebruikt. Hadden ze nog zo hun best gedaan om eens een keer niet een huilend kind met naald in de arm te gebruiken, krijg je dit:


Tips zijn welkom! Mail gerust de redactie.

Steun Kloptdatwel

De linke weekendbijlage (35-2018) 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.