De linke weekendbijlage (2-2019) 3

Vaak komen we zaken op internet tegen die niet groot genoeg zijn om een heel stuk over te schrijven of soms hebben we daar de tijd niet voor. Daarom willen wij in deze nieuwe rubriek een verzameling interessante of gewoon vermakelijke berichtjes van de afgelopen week met de lezers van Kloptdatwel delen. Leesvoer voor in het weekend!

Op die laatste link is een korte aanvulling op zijn plaats. De redactie van Kloptdatwel kreeg ruim een week geleden ook (een aantal van) de foto’s van de gebutste Van den Broeke toegestuurd door Sjaak van Dam, de boer die hem betrapt zou hebben bij het maken van een grascirkel en hem van zijn terrein zou hebben geslagen. Erg ruimhartig in het geven van toelichting op het gebeuren was Sjaak niet en na een mailtje heen en weer, bleef het een week stil van zijn kant.
Woensdag verscheen de bewuste YouTube-video online (met dus nog veel meer foto’s die Van den Broeke aan Sjaak gemaild zou hebben), geplaatst door een account met dezelfde naam en diep in de nacht stuurde Sjaak weer een slecht gespeld mailtje. Het lijkt erop dat wie er ook achter zit, diegene geslaagd is in zijn opzet weer eens aandacht te genereren voor Van den Broeke…


Tips zijn welkom! Mail gerust de redactie.

Steun Kloptdatwel

De linke weekendbijlage (2-2019) 4Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.