De jury van de Meester Kackadorisprijs heeft zich weer eens keertje niets aangetrokken van de uitslag van de poll op Kloptdatwel waarin een duidelijk voorkeur naar voren kwam voor de hoogleraren Pijl, Van Os en Van Schaardenburg. Zij kregen maar liefst twee keer zoveel stemmen als de ‘winnaar’ Jacobine Geel.

Meester Kackadorisprijs 2019 naar Jacobine Geel 5

Op de website van de Vereniging tegen de Kwakzalverij valt in detail te lezen waarom Geel de prijs kreeg toegekend. Het komt er in het kort op neer dat zij volgens de VtdK veel te positief staat tegen over allerlei kwakzalverige ‘integratieve’ nonsens in de psychiatrie.

 

Steun Kloptdatwel

Meester Kackadorisprijs 2019 naar Jacobine Geel 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.