En de Meester Kackadorisprijs 2020 gaat naar .... KWF Kankerbestrijding 7

De jury van de Meester Kackadorisprijs heeft weer eens niet geluisterd naar de lezers van Kloptdatwel die de poll hebben ingevuld! In die poll is KWF slechts tweede geworden, met ruime achterstand op de Raad van Bestuur van het Nij Smellinghe ziekenhuis.

En de Meester Kackadorisprijs 2020 gaat naar .... KWF Kankerbestrijding 8

Het KWF reageerde eerder al op de nominatie. Ophalen van de prijs zal dit jaar sowieso wat lastig zijn omdat het symposium online is, maar misschien hebben ze er wel wat op gevonden.

 

Steun Kloptdatwel

En de Meester Kackadorisprijs 2020 gaat naar .... KWF Kankerbestrijding 9Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.