De linke weekendbijlage (47-2020) 5
Vaak komen we zaken op internet tegen die niet groot genoeg zijn om een heel stuk over te schrijven of soms hebben we daar de tijd niet voor. Daarom willen wij in deze nieuwe rubriek een verzameling interessante of gewoon vermakelijke berichtjes van de afgelopen week met de lezers van Kloptdatwel delen. Leesvoer voor in het weekend!

De gesprekken van van het congres van Stichting Skepsis dat op 31 oktober online plaatsvond, zijn nu ook terug te zien:

Congres 2020

En Harry Hol kijkt ook even terug naar de voorspellingen van paragnosten voor 2020 (Paul Verspeek deed dat ook al eerder dit jaar).


Tips zijn welkom!

Steun Kloptdatwel

De linke weekendbijlage (47-2020) 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.