Tammie Cohrs uit Greer (USA) vroeg Jezus om bij haar te zijn tijdens een MRI-scan. Zo verklaart zij zelf dat de beeltenis van Jezus te zien is op de MRI-foto die het resultaat was. Lees het nieuwsartikel van 5 oktober 2010 op de website van haar lokale TV-station (link: ABC-nieuwsartikel). Tammie ontleent steun aan de beeltenis, ik hoop dat het helpt.

De beeltenis van Jezus manifesteert zich op ook op andere plaatsen. Een minder serieuze versie is die van de verschijning van Jezus op de achterkant van een hond. Dat leverde het onderstaande plaatje op dat al een tijd op internet circuleert.

In beide gevallen gaat het volgens mij om een toevallige combinatie van licht en donker waar ons oog blijkbaar een betekenis aan wil ontlenen. Een mooi voorbeeld waar niemand intrapt is de schaduw die een berg in North Carolina eind oktober en begin november op de omgeving werpt. De een ziet er een beer in, de ander een spitsmuis. Iedereen begrijpt dat die schaduw geen hogere betekenis heeft. Wat is er nu echt anders aan de twee andere voorbeelden?

Jezus verschijnt op MRI 1

De schaduw van een berg – beer of spitsmuis?

Ik ben benieuwd naar de eerste keer dat een bekende Nederlandse politicus zich op deze wijze manifesteert. Direct melden op kloptdatwel.nl svp.

Steun Kloptdatwel

Jezus verschijnt op MRI 2Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.