Op Hawaii zal in juni 2011 het ‘Dolphins & Teleportation Symposium’ plaatsvinden. De ondertitel luidt:

Momentous revelations and personal experiences of Time Travel,
dolphins and our evolving paradigm for 2012 in harmony with Earth.

Het hele symposium kost slechts 1215 dollar en daarvoor krijg je vijf dagen, vijf sprekers. ‘s Ochtends lekker zwemmen met dolfijnen en zo je eigen “historische pad naar verlichting zoeken”. En de sprekers zwemmen gezellig mee alvorens ze je ‘s middags maar liefst bijna 8 uur lang elke dag hun verhaal vertellen. Een koopje.

Mocht – ondanks de verhelderende titel en dito ondertitel – de bedoeling van dit alles je toch nog helemaal ontgaan zijn, dan kan een achtergrond van de vijf sprekers misschien voor wat meer duidelijk zorgen:

(let op: vrij vertaald)

Andrew D. Basiago – Time traveled to Mars
Dhr. Basagio was  6 jaar oud toen hij samen met een aantal andere kinderen gekozen was om deel uit te maken van een tijd-ruimte wetenschappelijk, militair onderzoek naar gebeurtenissen in het verleden en de toekomst via teleportatie. Hij bevestigt dat de V.S. al tientallen jaren individuen teleporteert naar Mars, naar ons verleden en toekomst en vertelt over  ontzagwekkende reizen naar Mars die hij ondernam in 1981, toen hij 19 en 20 was.

Alfred Lambremont Webre, JD, M ED – Martians on Earth
In 2005 publiceerde Webre een boek, “Exopolitics: Politics, Government and Law in the Universe”. Dit boek was tijdens tijdreizen in 1972 al ontdekt toen wetenschappers uit dat tijdperk experimenteerden met tijdreizen naar de toekomst.

Dolfijnen & Teleportatie symposium 1

Iedereen weet toch dat Stargates er zo uitzien…

Laura Magdalene Eisenhower – Mars recruit
Mevr. Eisenhower (kleindochter van) heeft verborgen krachten en agenda’s getrotseerd om de mensheid te beschermen tegen grote globale crisissen. In 2006 werd zij benaderd om de aarde te verlaten en op Mars in een kolonie te wonen. Zij koos ervoor om op aarde te blijven totdat de geheimzinnigheid rond de nederzettingen op Mars opgeheven wordt en de mogelijkheid wordt geboden aan de gehele mensheid om naar Mars te reizen via de Teleportatie Stargates die nu bestaan. Mevrouw Eisenhower zal niet rusten tot rechtvaardigheid en vrede op aarde algemeen is aanvaard alsmede onze herconnectie met het uitgestrekte universum, inclusief alle rassen, sterrenstelsels en dimensies.

Jean-Luc Bozzoli – Inner-Spatial artist
Helaas geeft de website geen verdere informatie maar zijn eigen website geeft dat wel:
Terwijl hij in 1976 op zijn bootje zat, inspireerden de vocalizaties van een eenzame dolfijn nieuwe schilderijen van “platonische onderwaterkristalstructuren” (??). In 1988 is hij verhuisd naar het grote eiland Hawaii omdat de dolfijnen hem riepen. Hij heeft een tijdlang dagelijks 4 tot 5 uur met de dolfijnen gezwommen en leerde rechtstreeks van de hoog intelligente dolfijnen.

Dolfijnen & Teleportatie symposium 2

Vage nietszeggende plaatjes alom. Hier zou een stargate te zien zijn.

Joan Ocean, MS – Dolphins & Windows in time
Mevr. Ocean schrijft op de website:
Onlangs had ik het immense plezier om 3 vrienden te ontmoeten die zich met baanbrekende interruimtelijke technologieen bezig houden om door de tijd te reizen. Omdat dolfijnen deze fascinerende vaardigheid al eerder aan mij gedemonstreerd hadden, heb ik het logische verlangen om er meer over te leren. De dolfijnen die 22 jaar geleden mijn vrienden zijn geworden, hebben de capaciteit om urenlang naast ons te zwemmen en in die serene trance-achtige staat onze geest mee te nemen in de Eenheid. Op dat moment kunnen we hun wereld ervaren. De dolfijnen hebben me al tijdreizend meegenomen naar de toekomst en ze hebben me van vorm veranderd naar een dolfijn, zodat ik in staat was hun multidimensionale leven van Vreugde en Harmonie te ervaren alsof ik een van hen was. Door deze ervaringen heb ik geleerd dat mensen hebben wat er voor nodig is om van deze transdimensionale wereld te genieten, als we mar moedig genoeg zijn om er heen te gaan en te onderzoeken.

Dus, aanstaande 19 juni afreizen naar Hawaii voor dit spektakel. Vergeet vooral je zwemspullen niet.

Lees meer op de website.

Afbeeldingen van Jean-Luc Bozzoli

Steun Kloptdatwel

Dolfijnen & Teleportatie symposium 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.