Schwarzenegger: geen bijstandsgeld voor paranormaal consult 1In Amerika ben je volkomen hulpeloos zonder creditcard. Alles wordt met plastic afgerekend, tot aan de parkeermeter toe. Daarom krijgen mensen in de bijstand een kaart van de overheid. Het is een debitcard, je kunt er niet meer mee uitgeven dan wat er op de bijbehorende bankrekening staat.

In Californië heeft gouverneur Arnold Schwarzenegger het gebruik van de bijstandskaart onlangs beperkt. De kaart mag voortaan niet meer worden gebruikt voor consulten van helderzienden. Dat blijkt uit een nieuwsbericht van een tijdje geleden. Volgens de Governator is dit gebruik ‘in strijd met de bedoeling’ van de kaart. Datzelfde geldt overigens ook voor de aankoop van o.a. medische marihuana, afrekenen van borgtocht, uitgaven bij de bingohal en casino en bestellen van cruises.

Het klinkt redelijk dat geld van de belastingbetaler niet mag worden besteed aan onzin. Soms wint het verstand.

Steun Kloptdatwel

Schwarzenegger: geen bijstandsgeld voor paranormaal consult 2Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.