Een heel prettige kerstfeest gewenst! Het is weer de tijd van het jaar waarin we terugblikken op het afgelopen jaar en we ons afvragen wat het nieuwe jaar zal brengen. Amerika’s bekendste tv-medium Sylvia Browne waagt zich ieder jaar aan een voorspelling. Zo voorspelde ze eerder  al de dood van Osama Bin Laden, dat een 100% trefzekere geneeswijze voor borstkanker zou worden gevonden in 1999 en dat Bill Clinton ten onrechte werd beschuldigd in het Lewinsky-schandaal. Skepter, het tijdschrift van Skepsis, schreef in 2009 een artikel over haar met de kop ‘Nul procent succes voor Amerika’s beroemdste helderziende’. Hoewel James Randi haar voorspellingen al in 2005 ontmaskerde als ‘gokwerk’ gaat ze vrolijk door. In 2001 liet ze overigens in de Larry Kingshow weten dat ze geaccepteerd was om mee te doen aan de ‘one million dollar challenge’ van de James Randi Educational Foundation. Toch heeft ze zich tot op heden nog niet laten testen. Daar voert ze de allerlei redenen voor op, variërend van ‘ik kon geen contact met Randi krijgen’ tot ‘Randi wil de miljoen dollar niet op een bankrekening vastzetten voor me’ (zie het wikipedia artikel). Enfin, we hadden het over de voorspellingen voor 2011 en een terugblik op 2010. Op haar website zijn de voorspelling voor 2011 (nog) niet te vinden. Laten we daarom eens terugkijken op de voorspelling voor 2010. Dat kan in het YouTube-filmpje hieronder. Beoordeel zelf. Waar ik wel een beetje van stond te kijken, is dat ze op een gegeven moment voorspelt dat de treinenloop in 2010 verstoord zal raken (ze zegt letterlijk “trains are going haywire in 2010”). Als dat niet de spijker op de kop is! We missen dus helaas de voorspelling voor 2011 op dit moment.  Maar wat je op haar website wel te zien kunt krijgen, zijn de voorspellingen voor de komende honderd jaar. Mag ik eens een paar citeren? Genoeg stof om over na te denken onder de kerstboom (of elders). Wij bij kloptdatwel gaan in ieder geval de laatste voorspelling scherp in de gaten houden de komende dagen.

Electrical cars with flotation ability for water travel to bypass freeways.

New form of painless tooth extraction, using a type of suction, with immediate replacement of new tooth.

People will be able to simply “walk out” of their bodies upon death.

No longer a single Pope, but a triumvirate of Popes, each assigned to a geographic collection of Catholics.

Atlantis will begin to show itself by 2023 and be fully visible by 2026.

By 2055 most people will live in domed cities due to poor atmospheric conditions.

Execution for the death penalty will become a complete vaporization of the body.

Toward the end of things, the veil separating our world from The Other Side will thin, so much so that most people will see decease loved ones and speak with their Spirit Guides.

Aliens will begin to show themselves in the year 2010, they will not harm us, they simply want to see what we are doing to this planet. They will teach us how to use anti-gravity devices again, such as they did for the pyramids.Met dank aan j-walk blog. De foto op de voorpagina is afkomstig van sylviabrowne.com.

Steun Kloptdatwel

Voorspellingen voor het nieuwe jaar 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.