Mooie parodie op onzinnige apparaten 5In de begintijd van kloptdatwel (oktober 2010) plaatsten we een bericht met een prachtige video van Jeff Crouse. Crouse maakte met de video op een prachtige manier duidelijk hoe de taal van de wetenschap wordt gebruikt om onzin aan de man te brengen. Helaas is de video verdwenen. Maar er is wel ander mooi materiaal.

Met een wetenschappelijk sausje klinkt zelfs enorme onzin al bijna overtuigend! Dat liet Crouse zien met het praying@home project. In dit project biedt het ‘Institute for Faith Based Technology’ de biddende gelovige een apparaat aan, de ‘prayercaster’. Met dit apparaat kan de spirituele energie van het gebed worden opgenomen en worden geupload naar een centrale zender die de spirituele energie uitzendt. Het plaatje hiernaast laat zien hoe het werkt. Crouse heeft zelfs een eenheid van spirituele energie ontworpen, de Beckell. De illustratie hieronder laat zien hoe het precies werkt. Wie meer wil lezen kan naar de website van Crouse gaan of de video bekijken hieronder waarin een animatie wordt getoond van de manier waarop de spirituele energie zich verspreidt. Veel plezier!

http://vimeo.com/4364609

Steun Kloptdatwel

Mooie parodie op onzinnige apparaten 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.