In deze video laat de skepticus Richard Wiseman 10 trucs zien waarmee je je vrienden de loef kunt afsteken. Hoe krijg je met één vinger een bankbiljet onder een stapeltje munten vandaan, hoe laat je een paperclip drijven, hoe verander je met één lijn het getal 9 in het getal 6 – om een paar voorbeelden te noemen. Het filmpje laat niet alleen zien hoe je makkelijk weddenschappen kunt winnen. Het filmpje laat ook zien dat iemand die goed voorbereid is makkelijk een truc met een ander kan uithalen. En ook daarom is het filmpje voor iedere skepticus de moeite waard. Wie hieronder geen scherm ziet, kan hier klikken.


Foto voorzijde uit besproken video

Steun Kloptdatwel

10 weddenschappen die je niet kunt verliezen 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.