Fantastische monsters, zoals die van het Loch Ness, Big-Foot, nog levende dinosauriërs etc, zijn altijd leuk (en makkelijk) om te debunken. Kort gezegd: ze bestaan (helaas) gewoon niet*. Maar zombies… dat is misschien toch andere koek, volgens onderstaande video:

Misschien zijn al die ‘Doomsday-preppers’ toch niet zo raar ;). Wil je je ook voorbereiden? Dan is er de Zombie Survival Guide:

Ik hoop dat iedereen het veilig houdt enne… zorg dat je niet gebeten wordt!

 

* Er ontbreekt in elk geval ieder bewijs van hun bestaan.

 

Steun Kloptdatwel

Is een zombie-apocalyps mogelijk? 7Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.