Xu Long, een Chinese man van 60, klaagde over rugpijn. ‘Het zal de leeftijd wel zijn’ dachten de artsen die hij raadpleegde. Totdat een röntgenfoto duidelijk maakte wat de oorzaak van het ongemak was: een acupunctuurnaald van meer dan 2,5 cm die al 40 jaar door het lijf van Xu Long zwierf. De zwaar verweerde naald werd verwijderd. Xu is daardoor volledig verlost van zijn pijn. Je kunt het volledige bericht hier nalezen en ook in dit krantenbericht. Dank aan Dirk Koppenaal. GJvtL.

Steun Kloptdatwel

Acupunctuurnaald zwerft 40 jaar door een lijf 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.