In de Canadese Dragons’ Den (waarin ondernemers hun idee presenteren voor een panel van investeerders) verschijnt een man die graag financiering voor z’n bedrijf wil. Het product is gedestilleerd water met zilver en is volgens de man goed tegen artritis, hepatitis, allerlei virussen en bacteria, ontstoken tanden, wonden en schrammen, spijsverteringsproblemen, prostaatproblemen, asthma en nog veel meer.

Het begint als een jolig gesprek maar na een tijdje neemt het een hele andere wending.

— Edit: helaas is de video niet meer beschikbaar.

Steun Kloptdatwel

'Ondernemer' wordt op z'n plaats gezet 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.