Een beetje surfend stuitte ik op de website cropcircleconnector die nieuws over graancirkels bijhoudt. Volgens de website is Nederland een ware broedplaats van graancirkels. Veel waarnemingen komen voor rekening van Robbert van den Broeke, die zonder uitzondering de cirkels op een paranormale manier vindt en interpreteert. Opvallend is natuurlijk wel dat de cirkels vrijwel uitsluitend in de omgeving van zijn woonplaats opduiken. Robbert lijdt nog steeds onder zijn gaven, zo vertelt cropcircleconnector‘Knowing when the new circles are coming is not always as much fun as people might think.  Robbert sometimes suffers depression for several days prior to the arrival of new formations … ‘. Het blad Skepter heeft ruime aandacht besteed aan het graancirkel-fenomeen dat in de jaren 1990 veel aandacht kreeg. Er blijkt een prima verklaring te zijn voor de cirkels: mensenwerk. Zou Robbert weten dat hij via Skepsis $ 1 mln kan verdienen die James Randi uitlooft voor bewijs van paranormale vaardigheden? Of heeft Robbert genoeg van Skepsis nadat Rob Nanninga hem had betrapt? GJvtL.

image

Beteuterd kijken naar geplet maïs in een graancirkel in de buurt van de woonplaats van Robbert van den Broeke.

 

Steun Kloptdatwel

Nog steeds graancirkels 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.