Afgelopen donderdag zette één van de bekendste skeptici ter wereld het volgende bericht op zijn website: ‘At 86 years of age, I feel that it’s now well time to officially retire, so I’m stepping down from my position with the JREF – the James Randi Educational Foundation’. Dat betekent niet dat Randi stopt met zijn strijd tegen wat hij beschrijft als ‘the so-­called psychics, faith healers, paranormalists, and the assorted frauds I’ve encountered in my worldwide wanderings’. Hij schrijft dat hij zijn cape en toverstok bij de hand blijft houden: ‘I’ve still a few “tricks up my sleeve,” as they say, so stand back!’. GJvtL.

image

James Randi.

Steun Kloptdatwel

James Randi gaat met pensioen. Hij blijft wel actief als skepticus. 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.