Ja, ja, je kunt veel zeggen van die mediums, maar Uri Geller had dan toch maar mooi al in september voorspeld dat Trump zou winnen. Vandaag benadrukte hij dat nog maar eens via Twitter. Voor het geval we deze wonderbaarlijke prestatie gemist hadden:

urigeller-tweet

Maar wat hield die voorspelling dan in? Wie het linkje volgt naar zijn Facebook update van 16 september vindt het volgende:

To all my dear friends,

Whether you like him or dislike him I have got news for you!

Donald Trump will become the 45th president of United States of America!

11 is a very powerful mystical number.

Barack Obama : 11 letters
George W. Bush: 11 letters
Bill Clinton: 11 letters
Jimmy Carter: 11 letters
John Kennedy: 11 letters

Donald Trump…. 11 letters!!

Opmerkelijk! He, maar – waarom schrijft hij eigenlijk niet ‘John F. Kennedy’ zoals gebruikelijk en wel ‘George W. Bush’? En Trump stelt zich voor als ‘Donald J. Trump’. En als we de namen helemaal uitschrijven, wordt het er allemaal niet beter op: ‘Barrack Hussein Obama’, ‘George Walker Bush’ enzovoort.

Aandachttrekken met deze flauwekul? Uri Geller is inmiddels wel erg diep gezonken.

Steun Kloptdatwel

Uri Geller voorzag het al in september 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.