Komend weekend: The Amazing Meeting 1

James Randi in Utrecht 11 juni 2010

Komend weekend (16 en 17 oktober) vindt in Londen de Amazing Meeting plaats. Een keur aan interessante sprekers: natuurlijk James Randi, maar ook Richard Dawkins, Susan Blackmore en Simon Singh, om er een paar te noemen.

Tijdens de Amazing Meeting wordt ook de JREF Award uitgereikt, een prijs van de James Randi Educational Foundation ‘for outstanding skepticism’. De prijs ging vorig jaar naar Singh. Lees in dit blog na het weekend wie de prijs dit jaar heeft verdiend.

EDIT: Kijk live mee!

Steun Kloptdatwel

Komend weekend: The Amazing Meeting 2Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.