Roy Martina, je weet wel, de man die je kan leren jezelf wireless te verbinden met je Aquariusenergie, heeft dit jaar ook goede voornemens gemaakt zo valt te lezen in zijn nieuwsbrief van 21-01-11. De meest opmerkelijke heb ik schuingedrukt:

(…) het ontwikkelen van een nieuwe ondersteuning bij kanker en het uittesten en invoeren van een nieuw revolutionair middel voor het immuunsysteem, ter vervanging van antibiotica. Verder ga ik twee boeken schrijven. Het eerste boek schrijf ik samen met Ingrid de Bruin en gaat over het doorsnijden van energetische banden met het verleden en hoe dat radicaal je leven kan veranderen. Het tweede gaat over heling met de kracht van engelen, dat schrijf ik samen met Patricia Bloom uit Oostenrijk, zij is een medium.

Bescheiden plannen dus.

Verder zet mijnheer Martina zich ook in voor de minderbedeelde engelen. Volgens hem zijn er namelijk een paar werkloos. 60 miljoen om precies te zijn. Hij organiseert daarvoor een ‘Engelen Meditatiedag’.

(…) De mensen die zich hadden opgegeven, maar niet aanwezig konden zijn, hebben ondertussen de meditaties van die dag kunnen downloaden. Als jij deze fantastische dag graag ‘live’ wilt meemaken, dan kun je nog op 29 januari in België meedoen. Daar zal ik opnieuw de engelendimensie verbinden met de driedimensionale dimensie, zodat je kunt ervaren hoe het is om in de engelenenergie te zijn. Het wordt een dag die je niet snel zult vergeten, want deze ervaring beïnvloedt je hele leven. Er zijn zo’n 60 miljoen werkeloze engelen, dus help mij de engelen te helpen, door werk voor hen te vinden.

Op de website waar je je kan aanmelden (slechts 125 euro) kunnen we lezen dat:

De vraag of engelen wel of niet bestaan, is niet relevant. Wat je op deze Meditatiedag leert, is hoe je engelenenergie effectief kunt gebruiken om dat wat je wilt bereiken in je leven, aan te trekken.

Als ik het goed begrijp is deze dag dus bedoeld om ‘The Secret’ te creëren door engelen het werk voor je te laten doen. Je kunt op zijn website zo’n meditatie gratis downloaden (klik op bestellen, je moet wel even je gegevens invullen natuurlijk). Dat heb ik maar eens gedaan, ik zou het als volgt omschrijven:

Stel je een zweverig newagemuziekje voor en daar gaan we: Eerst even aftellen tot 3, 2, 1, en vorm jezelf op 1 een beeld van een hele mooie plek. Natuur, bossen of een zee, waar je ook maar wilt. Je zult zien dat het niet alleen mooi is maar het is ook een krachtplek, waar de energieën van de aarde zich vormen tot een vortex. Een vortex is een soort chakra van de aarde. Bedenk vervolgens een uur lang allerlei woorden en zinnen met een positieve connotatie en terwijl je langzaam praat gooi je ze er allemaal willekeurig uit, hier wat ideeën: prachtige harmonievolle liefdes energie, kristallen hart, prachtig monument, het leven, harmonie, alles mag er zijn, hoger en hoger, losser, prachtige zon, goud licht, etcetera.

Ik heb geen engel kunnen ontdekken maar ik moet toegeven dat ik ook niet het hele uur vol heb kunnen houden. Als jij ook geen engel kunt ontdekken dan kan zou je nog de ‘Engelen remedies’ kunnen proberen. Voor slechts 396 euro krijg je ze allemaal! Maar kan iemand mij vertellen wat er nou precies inzit?

Skepsis schreef al eerder over Roy Martina

Steun Kloptdatwel

60 miljoen werkloze engelen 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.