Gili, waar we al eerder over schreven (een, twee), organiseerde ooit het Bal der Helderzienden in België. Hoewel aan de voorbereiding niets aan te merken viel, was de opkomst teleurstellend:

Blijkbaar hadden de helderzienden de uitnodiging of locatie niet goed doorgekregen.

Gili probeerde het opnieuw, dit keer in Nederland. Daarvoor hield hij 15 februari eerst een ‘focusmoment’ zo valt te lezen op Gili’s Facebook pagina:

Gili houdt vanavond 5 voor 12 een nieuw focusmoment voor alle helderzienden in Nederland. Hij zal héél hard denken aan de datum en locatie van het komende Bal, fingers crossed dat de boodschap aankomt!

Je mag toch verwachten dat men een beetje moeite om de datum en locatie te divineren, je kan immers een gratis pendel krijgen! Wie wil dat nou niet? En met z’n allen een Blindfolded Line Dance doen is natuurlijk een kans die je niet voorbij kan laten gaan.

Bal der Helderzienden: wéér niemand! 1

Afgelopen dinsdag avond (22 feb) was het zo ver. De eerste Nederlandse editie van hét Bal der Helderzienden vond plaats in Amsterdam. Zie hier het resultaat:

Steun Kloptdatwel

Bal der Helderzienden: wéér niemand! 2Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.