De website wisdomofchopra.com genereert diepzinnige maar wel fictieve wijsheden van Deepak Chopra door woorden die de new age-goeroe eerder heeft gebruikt op willekeurige wijze te mengen. Een eis is natuurlijk wel dat er goed lopende zinnen uit moeten komen.

Random Deepak Chopra generator 1

De website wisdomofchopra genereert fictieve Chopra quotes

De website legt uit hoe het werkt:

‘It has been said by some that the thoughts and tweets of Deepak Chopra are indistinguishable from a set of profound sounding words put together in a random order, particularly the tweets tagged with “#cosmisconciousness”. This site aims to test that claim! Each “quote” is generated from a list of words that can be found in Deepak Chopra’s Twitter stream randomly stuck together in a sentence’.

Van de onderstaande zinnen zijn er drie door wisdomofchopra geproduceerd, één is afkomstig van de grote meester zelf. Knap als je zonder google de echte Chopra-quote er uit haalt:

‘Perception is inherent in cosmic possibilities’
‘Interdependence inspires quantum life’
‘Hidden meaning is serving your own evolution’
‘Freedom heals self-righteous knowledge’

Wie meer wil weten over Deepak Chopra kan terecht bij de volgende artikelen op Kloptdatwel:

 

Met dank aan unreasonable faith

Steun Kloptdatwel

Random Deepak Chopra generator 2Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.