Dit is een herpublicatie van het artikel van 3 december 2012

Op 21 december is het zo ver! De wereld vergaat! Om op dit dramatische moment niet alleen te hoeven zijn, bieden we de mogelijkheid om vredig in de armen van je skeptische vrienden het einde der tijden af te wachten.

We verzamelen in de gezellige Ierse Pub Mick O’Connells in Utrecht (Jansdam 3), en hopen er een leuke sociale avond van te maken en onder het genot van een drankje af te tellen naar het einde van de wereld. Aangezien de ruimte beperkt is, willen we iedereen die wil komen vragen zich aan te melden via ‘skeptischcafe@kloptdatwel.nl‘. Aan het programma wordt op dit moment nog gewerkt, maar het hoofddoel gewoon simpel gezelligheid!

Met skeptische groet, namens de Skepsis werkgroep Amsterdam,

Willem-Jan van Zeist

P.S. We zijn er nog niet achter hoe laat de wereld precies vergaat, dus hopelijk zijn we er op tijd bij. Nog een reden om in ieder geval op tijd bij de borrel te zijn! Als iemand nauwkeurigere informatie heeft houdt de organisatie zich van harte aanbevolen.

Skeptisch Café: Aftellen naar het Einde van de Wereld? 1

Kom je ook? [Klik voor een vergroting, of download de pdf via de link onder de afbeelding]

Flyer Skeptisch Cafe

Steun Kloptdatwel

Skeptisch Café: Aftellen naar het Einde van de Wereld? 2Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.