Geschokt verlieten we vrijdagavond (21 december 2012) de pub in het centrum van Utrecht. Geen meteorietenregen, zondvloed, zonnestorm, of mysterieuze planeten in botsing met de aarde! Voorzichtig bevoelden we nog even onze kruinchakra’s, maar die leken bij iedereen nog steeds gesloten. Wat was er gebeurd? Of beter, wat was er niet gebeurd?! Konden we dit wel een geslaagde editie van het Skeptisch Café noemen?

Wie kloptdatwel.nl een beetje kent, weet natuurlijk dat het allemaal heel anders liep. Er is al veel gezegd over de Maya’s en het Einde der Tijden, en dit was een mooie gelegenheid om op een luchtige en gezellige manier een einde te maken aan al die onzin.  Het skeptisch café was, naar alle maatstaven, een geslaagde avond waarin we met ongeveer twintig onder het genot van wat drankjes ‘afgeteld’ hebben naar het einde van de wereld. Naast het “officiële programma”, wat bestond uit een skeptische quiz met ondergetekende als quizmaster, was het gewoon een gezellige avond waarin er uiteraard veel over skeptische onderwerpen gesproken werd. Daarbij werd ook wel duidelijk dat skeptici het heus niet altijd met elkaar eens hoeven te zijn!

De skeptische quiz, met als thema het einde der tijden, welke ik gegeven heb tijdens het aftellen naar het einde van de wereld, is hieronder na te spelen!

Skeptische quiz: Aftellen naar het einde van de wereld?

Start
Congratulations - you have completed Skeptische quiz: Aftellen naar het einde van de wereld?. You scored %%SCORE%% out of %%TOTAL%%. Your performance has been rated as %%RATING%%
Your answers are highlighted below.
Return
Shaded items are complete.
12345
678910
11121314End
Return

Steun Kloptdatwel

Skeptisch Café: Afgeteld & doe de quiz! 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.