MJvoorspellingVolgens verschillende roddelsites zoals de Telegraaf en Shownieuws zou Michael Jackson zijn eigen dood hebben voorspeld. Dit zou hij slechts enkele weken voor zijn overlijden hebben gedaan. 

De gelijkenis tussen de voorspelling en de daadwerkelijke gebeurtenis is om koude rillingen van te krijgen. Jackson zou namelijk hebben gezegd dat hij bang was om neergeschoten te worden!

En slechts een paar weken later overleed hij aan een overdosis medicatie!

Ik viel bijna van mijn niet-geloof af toen ik het las…

De bron is ook niet bepaald zomaar iemand, het is namelijk ene die Jason Pfeiffer, en hij kan het weten, want Michael Jackson was onder de behandeling van een dermatoloog en dáár werkte Pfeiffer voor! Eindelijk eens niet via-via dus!

In het artikel van de Telegraaf lezen we verder dat Jackson sowieso vaker zijn dood voorspelde, hij was namelijk bang dat hij zou worden neergeschoten tijdens een optreden. Een overduidelijke voorspelling zo’n angst!

Zucht…

 

Ik denk dat ik maar weer eens begin met iedere dag een briefje bij me te dragen met daarop: “Vandaag ga ik dood” en dan de datum van de dag. Dan hebben jullie straks tenminste weer iets opmerkelijks te lezen. “Paranormaal begaafde Skepticus voorspelde eigen dood! – Hij deed dit dan wel regelmatig maar vandaag kreeg hij gelijk!”.

* Voor info over wat een Facepalm is.

Steun Kloptdatwel

Michael Jackson zou eigen dood hebben voorspeld 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.