Richard Gage

Richard Gage

Studium Generale in Delft biedt Richard Gage, een ‘9/11 truther’, een kritiekloos podium. Gage is verbonden aan ‘Architects and Engineers for 9/11 truth’ en verkondigt dat de instorting van de World Trade Center-torens niet is veroorzaakt door de inslag van vliegtuigen. Nee, de torens zijn volgens hen doelbewust opgeblazen, bijvoorbeeld met explosieven. Deze vreemde samenzweringstheorie is uitentreuren weerlegd, lees b.v. dit artikel in Skepter of deze rbutr pagina. Maar dat mag niet baten. Eerder bood SG Delft ruim baan voor de misvatting dat homeopathische middelen even effectief zijn als geneesmiddelen. Ik had daarna niet gedacht dat het mogelijk was, maar het is toch gelukt: Studium Generale in Delft bereikt een nieuw en treurig dieptepunt. Via PvE. GJtL.

Steun Kloptdatwel

Studium Generale Delft biedt podium aan 9/11 truthers. Een nieuw treurig dieptepunt. 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.