Test Your Intolerance biedt onzinnige testen op basis van bioresonantie 1Via de website www.testuwintolerantie.nl biedt het Engelse bedrijf Test Your Intolerance testen aan om te kijken of je misschien allergieën hebt of intoleranties voor bepaald soort voedsel. De Nederlandse website is erg vaag wat die testen precies inhouden, maar wie op de Engelse site kijkt, ziet al snel iets staan van Bioresonance, en dan moeten de alarmbellen afgaan. Bioresonantie is namelijk je reinste onzin.

Ik vroeg het voor de zekerheid even na bij een medewerker in de chat:

Test Your Intolerance biedt onzinnige testen op basis van bioresonantie 2

Het lange antwoord, stond er binnen een seconde na het plaatsen van mijn vraag. Dat zal wel copy-paste van een standaard antwoord op dergelijke vragen zijn geweest en doet vermoeden dat ze dergelijke vragen wel meer krijgen.

Test Your Intolerance geeft dus wel toe dat het allemaal onbewezen onzin is, maar of ze de Nederlandse site nu gaan aanpassen? Zal me benieuwen.