Kloptdatwel bestaat 9 jaar. Zoals ieder jaar geven we inzicht in het afgelopen jaar, de bezoekersaantallen, ‘scores’ op Twitter en Facebook, de highlights en eventuele toekomstplannen.

Allereerst de reden voor het jaar vertraging van deze post, mijn dochter werd in september geboren trok alle aandacht naar zich toe op een positieve manier 😉 Morgen verschijnt 2019-2020.

Unieke bezoekers
De trent van vorig jaar heeft helaas sterk doorgezet. We hebben bijna 155.000 bezoekers ontvangen en dat waren er vorig jaar dus 275.000 (jaar daarvoor 306k). Ook in bekeken uren zitten we nu op 6112 uur waar dat eerst 8820 was. Wederom positief punt is de bounce rate die van 77.56 naar 73.55 ging, 4% verbetering dus, dat is erg goed te noemen. De gemiddelde sessieduur ging ook omhoog. Algemene conclusie is dus dat degene die op Kloptdatwel terecht kwamen in elk geval gemiddeld geïnteresseerder waren dan het jaar ervoor alleen waren dat er een stuk minder. Kloptdatwel over Kloptdatwel 2018-2019 5
Artikelen
Het aantal bezoeken neemt meestal af als je minder schrijft en dat deden we: er werden 106 artikelen geplaatst tegen 123 vorig jaar. Ook ging het aantal gepubliceerde woorden naar beneden, van 64.000 naar 45.000. Gemiddeld aantal woorden per artikel is daarmee afgenomen van 520 naar 425. Opnieuw wil ik onze vaste columnist Cees Renckens bedanken. Hij schreef dit jaar 10 columns.

Social media
We zijn gestegen op zowel Facebook, Twitter als mailinglijst abonnee’s, alleen hoeveel dat was weet ik niet omdat ik de tussenstand niet heb genoteerd. In de post over 2019-2020 vergelijk ik daarom ’17-’18 & ’19-’20 met elkaar.

Kloptdatbel
Mijn telefoonnummer staat bij de contactgegevens, helaas ben ik ook dit jaar vrijwel niet gebeld waardoor ik geen leuke anekdotes heb om te rapporteren.

Steun Kloptdatwel

Kloptdatwel over Kloptdatwel 2018-2019 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.