Er zijn misschien een paar van jullie die zich hebben afgevraagd waar het vervolg op mijn TAM blog bleef. Typen tijdens TAM bleek niet handig – multitasken op zo’n manier is niet voor mij weggelegd. En de dagen erna was ik steeds op stap, zonder computer.  In plaats van een droge opsomming geven – nu dat ik weer thuis ben – van de stof van de 2e dag, refereer ik jullie aan de live blog van Martin Robbins, de vele blog posten van bloggers die op TAM London waren, en vooral deze blog post van Crispian Jago. In de comments onder Crispian’s blog is een hele discussie losgebarst over wat wel of niet goed was, en hoe het volgend jaar zou moeten zijn. Zelfs PZ Myers draagt zijn steentje bij.

TAM London 2e dag? 1

mooie chemtrails, he?

Na afloop, met pijnlijk benen van het lang zitten, was ik blij om eindelijk de buitenlucht te kunnen proeven en mijn benen te strekken. Ik liep van Edgware Road, door Regent’s Park naar Camden voor de TAM Afterparty. Een heerlijke wandeling door een schitterende stadspark bij zonsondergang.

TAM London 2e dag? 2 TAM London 2e dag? 3

TAM London 2e dag? 4 TAM London 2e dag? 5

Mijn conclusies – een interessante weekend vol boeiende stof, maar ik ben het met de meeste commenters eens dat er meer workshops e.d. nodig zijn – interactiviteit in plaats van oneindig passief luisteren. Volgend jaar ga ik kijken of ik als vrijwilliger daar kan werken. Dat lost in ieder geval het probleem op van te veel gezit.

Steun Kloptdatwel

TAM London 2e dag? 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.