Illusionisten Penn en Teller laten onder het motto ‘fool us’ zien hoe onze ogen bedrogen kunnen worden. Beide heren zijn niet alleen bekend door hun illusies, ze zijn ook bekende skeptici. In o.a. in ‘Penn&Teller: Bullshit‘ gaan ze pseudowetenschappen te lijf. We hadden hierover eerder een bericht op Kloptdatwel.

In de bekende ‘doorgezaagde dame-act’ hieronder lijken ze rustig uit te leggen hoe die truc precies werkt, en je denkt, logisch, dat ik daar niet eerder aan dacht. Maar wat er daarna gebeurt? Je vraagt je verbijsterd af of alles wel goed is gegaan…. Kijk naar deel 5 van Penn en Teller’s fool us. De eerste vier delen (waarin ook kandidaten hun act mogen opvoeren vind je bij videovolt.net). Veel plezier!

via videovolt

Steun Kloptdatwel

Eat that, Uri Geller! 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.