Heb je ook goede voornemens voor 2011 zoals afvallen, meer sporten en een gezonder leven? Het weblog informationisbeautiful.net helpt je met een regelmatig geupdate overzicht van nut en onzin van voedingssuplementen.  Hieronder vind je de statische versie. Je kunt ook naar een interactieve versie, waar je per supplement een toelichting kunt krijgen. Je kunt ook het bijbehorende googledoc bekijken. Een plezierig en positief 2011 gewenst!

Snake oil? Scientific evidence for health supplements

Er is dus sterk bewijs dat groene thee werkt voor cholesterol, maar wat betreft anti-kanker is het bewijs conflicterend

Steun Kloptdatwel

Hulp bij goede voornemens nodig? 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.